EVOLUCIÓ LOGO PEREVIDEO

A l’abril del 2006 va veure la llum aquest projecte anomenat PEREVIDEO, per tant estem a punt de cumplir 10 anys plens de satisfaccions, molta feina, algun any una mica més, podriem dir, que no tan satisfactori, per al cap i a la fi 10 anys treballant en el que ens agrada i aixó es una passada! Algú va dir una vegada que si podies treballar en el que t’agrada de veritat ja no treballaries mai més, jo no diria tant, però casi.

En motiu dels 10 anys m’he decidit a refrescar el logo i fins i tot el nom, passem del llarg PEREVIDEO PRODUCCIONS a solsament PEREVIDEO i un subtítol PRODUCCIONS AUDIOVISUALS. I com que gràcies als companys de TUTENSWEB ara tinc una web digna amb el seu blog per anar-hi ficant cosetes doncs volia ensenyar una mica la evolució del nostre logo.

Quan vam començar ho vaig deixar en mans de l’empresa que em va crear el domini, la web, el correu electrònic i demés el tema del logo, les tarjetes de visita,… Em van dissenyar aquest:

logo antic001

Al cap d’unya any vaig voler fer alguna cosa més personal, més meva, i aprofitant una foto que em va fer el fotógraf Sito, amic i company de feina, en el que estava jo gravant amb la càmera que feiem servir llavors, una Sony 250P DVCAM, vaig vectoritzar-la i després de algunes proves i de afegir el nom tot amb la mateixa tipografia va quedar el que coneixiem fins ara:

LOGO_sin web con tfno

I aquesta setmana, i amb l’ajut de l’amic Jordi Fontana i amb una idea que tenia jo al cap em conseguit el nou logo, després, es clar, de unes quantes proves i dubtes. El nou es aquest:

LogopequeñofondoNEGROjpg

LogotamañopequeñoJPG que l’hem fet en les dos versions, fons blanc i fons negre.

 

A mi m’agrada! A veure si sabeu en que em vaig inspirar per fer-lo??? El primer que l’encerti el convido a esmorzar!!!

I fins aquí aquesta entrada, espero que ens anem trovant sovint!!!!!

 


Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *